Bellevue hotel 5*, Mali Lošinj

Opis hotela:

185 soba i 21 suite - Hotel jedinstvene arhitekture - Sofisticirana udobnost za vrhunski odmor iz snova

Prošavši kroz sveobuhvatnu obnovu, s pomno biranim detaljima, vrhunskom uslugom te jedinstvenim konceptom sadržaja, omogućuje bezbrižno opuštanje i uživanje. Dobrodošli u hotel Bellevue, jedinstveno mjesto luksuza.

Hotelski prostor i hotelske sobe/suitovi osvjetljeni su posebno uređenom dizajnerskom rasvjetom Arhitectural lighting by design by Dean Skira. U svim hotelskim prostorima pušenje nije dozvoljeno. Hotelske sobe opremljene su detektorom dima i sprinkler sustavom zaštite od požara. Sobe su Deluxe, Superior, Superior atrium; suitevi Presidental, Luxury, Bellevue, Executive, Junior. Sve sobe su opremljene telefonom s direktnom linijom, klima uređajem s mogućnošću hlađenja/grijanja, podnim grijanjem u kupaonici, LED HD TV-om, pay i Sat TV-om, mini barom, coffee & tea setom, sefom i besplatnim internetom.

Luksuzno opremljeni restorani i barovi, pozivaju vas da se prepustite izvrsnom gurmanskom doživljaju. Ne propustite kušati neke od nevjerojatnih domaćih delicija, kao što je meso boškarina, koje stiže od domaćih proizvođača iz cijele Hrvatske. A la carte restoran Pin & Oli, u kojem se koriste samo najbolje namirnice, koriste se za pripremu tradicionalnih jela s dodirom moderne kuhinje. Na meniju su razne delicije iz mora i s kopna koje pripremamo isključivo s domaćim, na suncu dozrelim povrćem, mirisno svježom tjesteninom te začinima iz svježeg vrta. U restoranu Bava možete objedovati u prekrasnom atriju, uz raznovrsni izbor jela, različitih destinacija koje su oplovili hrabri lošinjski kapetani i mornari. Lounge bar Alta Rosso nudi pomno biranu listu šampanjaca i vina, bogat izbor alkoholnih pića, koktela i svježe iscijeđene sokove koji savršeno nadopunjuju elegantan izbor slanih i slatkih zalogaja. Pool bar Azzur je jedinstveno mjesto gdje možete uživati u danu slušajući žuborenje slapa ili umirujuće zvukove valova uz neprestani koncert cvrčaka. To je zapravo, raj.

 

Od ostalog sadržaja tu je unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i relax zonom, vanjski bazen s morskom vodom, sunčalište i pool bar , plaža u neposrednoj blizini hotela s ležaljkama i suncobranima za goste hotela. Od sporta tu je biciklizam, trčanje, trekking, hiking, nordijsko hodanje, tenis, nogomet na vodi. U SPA klinici Vam nudimo novi doživljaj zdravlja, ljepote i wellnessa. Prostrana i elegantna, klinika se prostire duž 1. kata te je povezana s ekskluzivnim SPA vrtom na otvorenom, smještenim uz samo more. Podijeljena u 4 dijela, unutarnji bazen, relax zona, soba za tretmane i dio za vježbanje  - nudi vrhunsku udobnost i maximalan užitak. U spa zoni tu su saune, turska kupelj, s hammam stolom, hladnim bazenom, spa suitom za parove, zelenim stolom (napitci,voće, spa zalogaji) te relax zonom.

 

Link:https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-bellevue/ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

20% popusta na tipove soba SUPERIOR ATRIUM, SUPERIOR PARK SIDE i DELUXE PARK SIDE za boravak u terminu 10.07. - 30.07.2020. ; 10% popusta na tipove soba SUPERIOR ATRIUM i SUPERIOR PARK SIDE za boravak u terminu 31.07. - 04.08.2020. ; 10% discount za tip sobe SUPERIOR ATRIUM za boravak u terminu 31.07. - 04.08.2020. 05.08. - 10.08.2020.; 15% discount na tipove soba SUPERIOR ATRIUM and SUPERIOR PARK SIDE za boravak u terminu 11.08. - 22.08.2020.; 15% discount na tipove soba SUPERIOR ATRIUM,