Bvlgari Resort 5*, Bali

Opis hotela:

Bvlgari Resort 5*, Bali

Resort Bvlgari Bali smješten je na južnom vrhu poluotoka Jimbaran, u blizini mjesta Uluwatu te je udaljen oko 21 km od zračne luke Denpasar.

Resort sadrži veliki infinity bazen, fitness centar sa parnom kupelji, kozmetički salon, spa centar, 1,5km dugačku plažu s klubom na plaži, 3 restorana i bar.  Gosti mogu birati uslugu doručka, polupansiona ili punog pansiona.

Resort raspolaže s 59 luksuznih samostojećih vila koje su elegantno uređene te sadrže spavaću sobu, veliku kupaonicu s zasebnim tušem (vanjskim i unutarnjim),sušilom za kosu i ogrtačima, satelitsku televiziju, DVD i CD playyer, telefon, WLAN, minibar, aparat za kavu ili čaj, klimu, otvoreni dnevni boravak i blagovaonicu te terasu za sunčanje s malim bazenom i uslugu batlera.

Od sportova i razonode u ključeno je korištenje fitness centra, a uz doplatu razni tretmani i masaže u spa centru te golf tereni koji su udaljeni oko 10-20 minuta od resorta. 

Link:https://www.bulgarihotels.com/en_US/bali/the-resort/overview

 

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji