Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Conservatorium 5*, Amsterdam

Opis hotela:

129 soba i suiteva - Smještaj u blizini tri poznata muzeja - 1000m2 Akasha spa

 

Hotel Conservatorium smješten je na trgu Museum u dijelu Amsterdama koji uspoređuju s pariškim Montmartreom ili njujorškom četvrti SoHo. U blizini hotela nalaze se tri poznata muzeja Rijksmuseum, Stedelijk Museum i Van Gogh Museum, park Vondelspark, restorani, kafići i poznate četvrti po dizajnerskim dućanima P.C. Hooftstraat i Van Baerlestraat, te u blizini šarmantne četvrti Jordaan, među najstarijim četvrtima grada.

 

Conservatorium je smješten u vrlo zanimljivoj neo-gotičkoj zgradi, moderno preuređenoj pružajući gostima ugodan boravak uz vrhunsku gastronomsku ponudui opuštajuće trenutke u Akasha spa centru na 1000m2 površine. Sobe i suitevi su elegantno uređene od superior sobe do penthouse suitea i moderno opremljene najnovijom tehnologijom, besplatnim pristupom internetu i Nespresso aparatom za kavu. Bež boje namještaja, tople boje jeseni i drveni podovi pridonose ugodnoj atmosferi prostora. Kupaonice su prostrane i opremljene tušem ili kadom i LCD televizorima. Ako želite sobu u kojoj možete otvoriti prozor odaberite 7. ili 8. kat.

 

Hotel je vrlo popularan po svojim restoranima - Brasserie, Tunes Bar i Taiko u kojima poznati nizozemski chef Schilo Van Coevorden priprema specijalitete. Posebno u Tunes Baru i Taiko restoranu možete kušati modernu azijsku kuhinju i tapase.

 

Transfer taxijem od zračne luke do hotela traje otprilike 25min i cijena se kreće od 40-50EUR. Ukoliko se odlučite na taxi zamolite vozača da vas iskrca na ulazu u Paulus Potter Street 50.

 

Link: www.conservatoriumhotel.com

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji