Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

The Dylan 5*, Amsterdam

Opis hotela:

40 soba - Butik hotel s vrhunskom uslugom - Restoran Vinkeles Chefa Denisa Kuipersa s 1 Michelinovom zvijezdom

The Dylan hotel je smješten uz Keizersgracht kanal u centru Amsterdama.

Sobe i suitevi uređeni su u pet raznih stilova Serendipity, Loxura, Klassbol, Loft i Kimono od sivih, bež, bakrenih, crvenih do crnih tonova s orijentalnim utjecajem prema dizajnu poznatog nizozemskog dizajnera Remy Meijersa. Sve sobe su moderno opremljene s Bose zvučnicima, iPod stnicom, TV uređajem, mini barom, sefom, aparatom za čaj i Illy kavu. Kupaonice su prostrane i opremljene s Miller Harris proizvodima, kućnim ogrtačima i papućama. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu. 

Na mjestu današnjeg restorana Vinkeles u 18. stoljeću je bila pekara, a danas su u ponudi specijaliteti francuske kuhinje uz odgovarajuća vina iz vinskog podruma.Hotel ima i ugodan lounge i bar za opuštanje.

Javni prijevoz uključujući tramvaj, autobus i podzemnu željeznicu nalazi se nekoliko minuta od hotela.

Link: https://www.dylanamsterdam.com/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji