Belmond, Eastern & Oriental Express

Zlatne godine putovanja vlakom proživjet ćete ponovo tijekom vožnje vlakom Belmond grupe Eastern & Oriental Express kroz zemlje Jugoistočne Azije - Singapur, Maleziju, Tajland i Laos

 

Odaberite putovanje koje će vam najviše odgovarati od 1, 2, 3 ili 6 noćenja s polascima u Bangkoku, Kuala Lumpuru ili Singapuru. Doručak se poslužuje u kabini, ako ste ranoranioc možete od 7 ujutro u Observation Decku, otvorenom dijelu vagona iz kojega možete uživati u nesmetanom pogledu na prirodne ljepote, ručak i večera se poslužuju u jednom od dva restorana u vlaku. Vlak ima vagon sa salonom i bar. Za večeru se preporučuje prigodna elegantnija odjeća. Atmosfera u vlaku je vrlo ugodna.

 

Možete odabrati smještaj u jednom od tri tipa kabina - Pullman Single, Pullman, State i Presidential. Pullman kabine imaju 2 kreveta na kat, a State i Presidential 2 kreveta za jednu osobu. Tijekom dana kabine se pretvore u intimni dnevni boravak sa sjedećom garniturom koja se navečer pretvori u spavaću kabinu. Kabine su opremljene s kupaonicama s tušem, umivaonikom i WC-om.

 

Nakon kraćeg putovanja od 2 ili 3 dana nastavite boravak u jednoj od egzotičnih destinacija po izboru.

 

Link: http://www.belmond.com/eastern-and-oriental-express/the-train

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji