Fairmont Bab Al Bahr 5*, Abu Dhabi

Opis hotela:

369 soba i suiteva - Moderan dizajn hotel uz pješčanu plažu - 8 restorana i barova

 

Moderan dizajn hotel smješten na Abu Dhabi Creeku uz 500m dugački dio pješčane plaže. Udaljen je otprilike 15km od zračne luke Abu Dhabi.

 

Sobe i suitevi su prostrane s pogledom na grad, Abu Dhabi Creek i džamiju Sheikh Zayed Grand Mosque. Fairmont i Fairmont View sobe veličine su oko 45m2 s kupaonicom, posebnim tušem i WC-om. Opremljene su s kućnim ogrtačima, papučama, TV-om, klimom, internetom uz nadoplatu, mini barom, aparatom za čaj i kavu i sefom. Fairmont Gold View sobe smještene su od 7.-9. kata i imaju dodatno Nespresso aparat za kavu, WLAN pristup internetu, uslugu butlera i Gold Club uslugu koja uključuje poseban check-in i check-out u Club Loungeu, doručak od 6:30-10:30 u Club Loungeu i poslijepodnevni čaj od 14:00-17:00, te od 18:00-21:00 Happy Hour uz određena alkoholna pića i male zalogaje. Fairmont Gold View Suitevi veličine su 93m2 i imaju odvojenu dnevnu od spavaće sobe i dodatni WC. U svim kategorijama soba može se smjestiti dijete do 17 godina bez dodatnog kreveta osim u Fairmont Gold View Suiteu uz jedan pomoćni krevet.

 

Hotel ima 8 restorana koji nude internacionalna jela, talijansku kuhinju, libanonsku, a primamljive slastice od čokolade potražite u Chocolate Gallery. Hotel ima vanjski bazen s barom, poseban dječji bazen, ležaljke i suncobrane na plaži, jacuzzi, saunu, frizeski salon.

 

U cijenu je uključeno korištenje fitness centra, a ako ste ljubitelji adrenalinske vožnje predlažemo vožnju Aston Martina ili Formule Yas 3000 po stazi Yas Marina Circuit (potrena je rezervacija unaprijed radi ograničenog broja mjesta), a djecu povedite u Ferrari World ili Yas Waterworld - veliki vodeni park.

 

Link: http://www.fairmont.com/abu-dhabi/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji