Nezaboravno obiteljsko putovanje u Pariz

Opis hotela:

Dobrodošli u Pariz!

 

Otkrijte Pariz s djecom i uključite se u razne aktivnosti s vašim mališanima, prepustite se stručnom timu i uživajte u odmoru. Započnite dan u tradicionalnom pariškom kafiću u centru grada uz privatnog učitelja tijekom kojeg će cijela obitelj naučiti prve riječi francuskog jezika koje ćete moći koristiti tijekom boravka u Parizu. Na razgled grada možete krenuti vozeći se Citroenu 2CV uz zabavne i ljubazne vozače koji će vam pokazati glavne znamenitosti, vozeći se u kočiji, na romobilu ili pješice putevima Impresionista, srednjevjekovnih vitezova ili u otkrivanju tragova Da Vincijevog koda.

 

 

Želite li naučiti kako se radi tradicionalni francuski kruh - baguette? Tijekom dvosatne radionice možete s djecom naučiti sve o pripremi kruha ili u tradicionalnom gastronomskom dućanu uz privatnog chefa pripremiti francusku slasticu.

 

Hodanje po muzejima vašim najmlađima nije baš zabavno iskustvo, ali prvi susret s umjetnošću ipak se može organizirati u muzeju uz učitelja slikanja koji će vam pokazati poznatu sliku Nymphéas (Lopoči) Claude Moneta, te odvesti u likovni studio u četvrti St Germain des Pres. Tu ćete u opuštenoj atmosferi naslikati s djecom vlastito umjetničko djelo tehnikama Impresionista.

 

I djeca mogu naučiti tajnu kako napraviti pravi francuski parfem tijekom radionice.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji