Four Seasons Resort at Kuda Huraa 5*, Maldivi

Opis hotela:

96 Beach Bungalova i Suiteva - 4 restorana i 2 bara - Dječji klub i Spa oaza na posebnom otočiću

 

Four Seasons Kuda Huraa udaljen je samo tridesetak minuta vožnje brodom od međunarodne zračne luke Male.

 

Resort pruža smještaj u bungalovima s jednom ili dvije spavaće sobe na otoku ili nad morem sa ili bez privatnog bazena smješteni na istočnoj ili zapadnoj strani otoka. Za obitelji su na raspolaganju bungalovi s 2 spavaće sobe ili 2 spojena bungalova. Bungalovi i suitevi uređeni su u tradicionalnom stilu uz drvene podove i namještaj i zidove u toplim neutralnim bojama. Kupaonice su prostrane, a vanjski tuševi pružit će pravo osvježene tijekom dana ili ugodnog večernjeg tuširanja prije sna. Sve smještajne jedinice moderno su opremljene s TV, DVD/CD uređajima, klimom, ventilatorima, sefom, mini barom, a gostima su na raspolaganju i antialergijski jastuci na upit.
 
 
Restoran za doručak Cafe Hura i bazen s barom nalaze se na istočnoj strani otoka okrenuti prema otvorenom moru. Lagani ručak poslužen pod gustim slamnatim suncobranom uz bazen uz svježi voćni koktel pružit će vam tijekom dana potrebno osvježenje. Za večeru možete odabrati indijski restoran Baarabaru, talijanski Reef Club ili "catch of the day" - svježu ribu u Cafe Huri uz osvježavajući Chardonnay. U toplim tropskim večerima možete uživati u Sunset Lounge baru.
 
 
Resort pruža zabavu za najmlađe u dječjem klubu, aktivniji odmor uz razne sportove na vodi, ronjenje, vježbe joge ili trening u teretani, a ako želite naučiti "surfati" gostima je na raspolaganju škola koju vode profesionalni učitelji iz kluba Tropicsurf iz Australije. Tijekom dana zaplivajte i otkrijte svijet koralja i tropskih ribica, a poslije podne se prepustite čarima spa centra koji pruža raznovrsne tretmane za opuštanje i uljepšavanje s pogledom na ravnu liniju horizonta.
 
 
U kombinaciji odmora na dva otoka Four Seasons resorta iskoristite posebnu ponudu besplatnih transfera brodom i hidroavionom.
 
 
 

Link: www.fourseasons.com/maldiveskh/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji