Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5*, Ras Al Khaimah

Opis hotela:

324 sobe u glavnoj zgradi i 151 soba i suite u vilama - Pješčana plaža dugačka 1.5 km - Mogućnost rezervacije All Inclusive usluge

 

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa smjestio se na sjevernom rtu Arapskog poluotoka uz pješčanu plažu dugačku 1.5 km. Resort je udaljen otprilike 2km od centra grada Ras Al Khaimah i 90km od zračne luke Dubai. 3x tjedno uz nadoplatu gosti hotela mogu otići u Dubai s hotelskim autobusom.

 

Sobe i suitevi su elegantno uređene u arapskom stilu i veličine su od 40 do 55 m2. Gostima je na raspolaganju smještaj u sobama tipa Guest Room i Deluxe Room od 40m2 u glavnoj zgradi s balkonom ili terasom i Villa Superior Pool i Sea View ili Junior Suite Sea View s odvojenom dnevnom od spavaće sobe. Sobe su moderno opremljene s kupaonicom, WC-om, posebnim tušem, sušilom za kosu, kućnim ogrtačem, papučama, TV-om , radiom, telefonom, bežičnim pristupom internetu (uz nadoplatu), klimom, mini barom, aparatom za čaj i kavu i sefom.

 

Izaberite jedan od 13 restorana i kušajte azijske, kineske ili talijanske specijalitete. Uz rezervaciju polupansiona gostima je na raspolaganju buffet večera u restoranu Maarid Nakon večere opustite se uz aperitiv u jednom od lounge barova.

 

Resort ima čak 6 bazena, od kojih je jedan s morskom vodom i jedan s barom Swim-Up Bar u kojemu se možete osvježiti uz voćni koktel. Na plaži su gostima na rapolaganju ležaljke i suncobrani i bar. Od sportova uključeno je korištenje fitness centra, tenis terena, odbojka na pijesku, badminton, pikado, a uz nadoplatu razni sportovi na vodi, kao što su skijanje i jedrenje na dasci, satovi aerobica i yoga. Dječji klub pruža zabavu i razne aktivnosti djeci od 4-12 godina (uz nadoplatu), a djeci su na raspolaganju i 2 dječja bazena. Spa centar na 2000m2 nudi gostima opuštajuće trenutke uz masažu ili ajurvedske tretmane.

 

Link: http://www.ar.hilton.com/en/hotel/Hilton-Ras-Al-Khaimah-Resort-and-Spa

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji