Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Palais Hansen Kempinski 5*, Beč

Opis hotela:

152 sobe i suiteva - Povijesna građevina - Poslijepodnevni čaj u lobbyu - Restoran s 1 Michelinovom * 

 

Palais Hansen Kempinski Vienna smješten je u samom srcu grada uz poznatu aveniju Ringstrasse.

 

Ovaj elegantni hotel pruža dobrodošlicu gostima u profinjenom ambijentu uz ugodnu atmosferu lobby lounge bara. Elegantno uređene sobe opremljene su s mini barom, klimom, 24-satnom concierge uslugom, wi-fi internetom i iPad uređajem. Restoran The Kuche podijeljen u tri dijela s različitim ugođajem nudi velik izbor specijaliteta bečke, ali i internacionalne kuhinje. Restoran Edvard s 1 Michelinovom zvjezdicom popularan je za poslovne ručkove, obiteljske večere ili druženje s prijateljima uz vrhunska jela pripremljena od sezonskih namirnica.

 

Kempinski The Spa pruža opuštajuće trenutke i revitalizirajuće tretmane, a fitness centar opremljen je suvremenim spravama za vježbanje.

 

Zračna luka udaljena je 20km od hotela, otprilike 20-tak minuta automobilom, željeznički kolodvor Westbanhoff udaljen je 6km. Hotel ima i garažu, parking se naplaćuje.

 

Link: www.kempinski.com/en/vienna/palais-hansen/welcome/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji