Omm 5*, Barcelona

VEĆ OD 5.925 kn po osobi uključujući zrakoplovne karte i pristojbe

Opis hotela:

91 soba -  Moderan dizajn - Gastronomski restoran - Terasa s bazenom i pogledom na grad

 

Inovativan dizajn, udobnost, odlična gastronomska ponuda, večernja zabava i spa centar privlače goste u Hotel Omm. Sobe su elegantno uređene s hrastovim parketom, ručno tkanim tepisima, posteljinom od 100% egipatskog pamuka i pokrivačima od lana i moderno opremljene klimom, sefom, mini barom, plasma TV-om i besplatnim Wi-Fi pristupom internetu.

 

Spa centar Spaciomm gostima nudi opuštajuće trenutke uz lounge glazbu, aromatične mirise i revitalizirajuće tretmane. Gastronomski restoran Roca Moo chefa Juan Pretela s jednom Michelin zvjezdicom gostima nudi lokalne specijalitete pripremljene od svježih namirnica uz prijedlog vina koja se najbolje sljubljuju s jelima. Najbolje je kušati jedan od predloženih degustacijskih menua. Budući da je Barcelona grad koji ne spava dobru večernju zabavu potražite u noćnom klubu Ommsession.

 

Vanjska terasa s bazenom, barom i restoranom predstavlja oazu mira tijekom dana s pogledom na Gaudijevu zgradu Casa Milà, katedralu Sagrada Familiu i svjetla Montjuïca.

 

Link: www.hotelomm.es

Cijena uključuje:

Zrakoplovne karte sa svim pristojbama zračnih luka - izravan let Croatia Airlines. 4 noćenja s doručkomn za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi. Cijena po osobi od 5.925 kn
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

Provedite praznike u sunčanoj Barceloni! Barcelona je uvijek dobar izbor za odmor uz obilazak kulturnih znamenitosti, dobru zabavu i odlične restorane. Odmor za sva osjetila.