Urban 5*, Madrid

Opis hotela:

92 sobe - Krovna terasa - Impresivna zbirka umjetnina - Glass Bar

 

Hotel Urban je smješten u samom središtu Madrida u blizini muzeja Prado, Thyssen-Bornemisza i Reina Sofia. Hotel je uređen u Art Deco stilu i odiše šarmom i glamurom.

 

Hotel je ukrašeni orijentalnim i egipatskim umjetničkim djelima, a sobe su elegantno uređene i moderno opremljene. U svim sobama gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu. Hotel ima i vanjski krovni bazen s terasom, teretanu, saunu i solarij. Europa Deco restoran nudi kreativnu mediteransku kuhinju i specijalitete pripremljene od svježih sezonskih proizvoda. Ljubitelji šampanjca i kamenica mogu uživati u Glass Oyster Baru, a tijekom toplih noći Terazza del Urban pruža romantičan pogled na krovove Madrida. Kućni ljubimci su dobrodošli.

 

Zračna luka Madrid-Barajas udaljena je 15 km od hotela.

 

Link: www.hotelurban.com

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji