Kanuhura Resort 5*, Maldivi

Opis hotela:

100 Beach i Water vila - Djeca do 11 godina besplatno u sobi s roditeljima u određenim terminima - Posebni popusti i pogodnosti za mladence

 

Kanuhura resort je smješten na sjeveroistočnoj obali atola Lhaviyani na otoku veličine 1000m x 200m. Do otoka se dolazi hidroavionom iz zračne luke Male i let traje 40-tak minuta.

 

Kanuhura nudi gostima smještaj u sljedećim kategorijama vila: Beach Villa, Beach Villa Duplex, Grand Beach Villa, Water Villa i Grand Water Villa. Sve vile na otoku imaju  prostrani vanjski prostor s prilazom na plažu i lagunu. Ručno rađeni namještaj od drva, bambusa i drugih prirodnih materijala odlično se uklapa u očuvani prirodni okoliš i pruža gostima opuštajući odmor u elegentnim i moderno opremljenim vilama s CD, TV uređajima, klimom, sefom, mini barom i sefom, kupaonicama i vanjskim tuševima.

 

Gosti u resortu mogu uživati u kulinarskim delicijama unekoliko restorana Thin Rah, Olive Tree, Veli Cafe i Kandu na otoku Jehunuhura na kojemu se nalazi samo restoran i nekoliko "cabana" za sunčanje gdje možete uz raniju rezervaciju uživati u ptopunom miru. U baru Handhuvaru gosti mogu uživati u hladnim pićima i koktelima uz bazen, a u večernjim satima gostima je na raspolaganju noćni klub Nashaa Club.

 

Resort gostima nudi široku paletu aktivnosti i sportova od tenisa, odbojke, stolnog tenisa, biljara, pikada, kajaka i jedrenja na dasci, fitness centra i yoge koji su uključeni do privatnih satova tenisa, skijanja na vodi, wakeboarda, najma katamarana, ribolova na otvorenom moru ili ronjenje uz nadoplatu. Ronilački centar je svjetki priznat, a u okolici otoka ima više od 40 zanimljivih ronilačkih lokacija. Djeci od 4-11 godina na raspolaganju je dječji klub uz mnoge aktivnosti, igraonicu i bazen, a za mlade od 12-17 godina Teens Club koji također nudi razne aktivnosti i dobru zabavu. Spa centar nudi opuštajuće masaže, ajurvedske tretmane i tretmane za uljepšavanje.

 

Posebne pogodnosti i popusti za mladence.

 

Link: www.kanuhura.com

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji