Kempinski Resort Seychelles 5*, Sejšeli

Opis hotela:

149 soba - Razne aktivnosti na kopnu i moru - Posebne pogodnosti za mladence

 

Kempinski Seychelles Resort otvoren je 2012.g, smješten je na južnom dijelu otoka Mahé u zaljevu Baie Lazare uz pješčanu plažu.Zračna luka Mahe udaljena je oko 24km od resorta.

 

Resort nudi smještaj u Hill View (45m2) sobama s pogledom na brda i tropsko zelenilo, Beach Side sobama iste veličine s djelimičnim pogledom na more, Deluxe Beach Side dodatno s kadom, Sea View sobama dodatno s kadom, balkonom i pogledom na more, Deluxe Sea View sobama dodatno s uređajem za espresso kavu i kadom. Djeca do 6 godina s roditeljima besplatno. Moguće je smjestiti jedno dijete od 6-11 godina s roditeljima u sobi uz krevet na razvlačenje.  Sobe su elegantno uređene s toplim drvenim detaljima, moderno su opremljene s kupaonicom, WC-om, kučnim ogrtačima, sušilom za kosu, TV uređajima, besplatnim pristupom internetu, mini barom, aparatom za čaj i kavu, sefom i klimom.

 

Gostima je na raspolaganju 2 restorana i 2 bara. Glavni restoran Cafe Lazare nudi internacionalne specijalitete, L'Indochine morske specijalitete, a Panter's Bar & Lounge i Beach Bar, kao i Wind Song Bar lagane obroke i male zalogaje.

 

U sklopu resorta gostima je na raspolaganju otvoreni bazen i spa centar koji nudi raznovrsne tretmane za opuštanje i masaže uz nadoplatu. U cijenu je uključeno korištenje 2 tenis terena, fitness centra, yoga, pilates, gimnastika u vodi, najam kajaka, maske i disalice, opreme za badminton, odbojku na pijesku. Uz nadoplatu ronjenje, izleti s brodom, ribolov na otvorenom moru i najam daske za jedrenje. 

 

Djeca od 4-11 godina se mogu zabaviti u dječjem klubu uz razne aktivnosti i dječji bazen.

 

Link: www.kempinski.com/en/baie-lazare/seychelles-resort/welcome/

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji