La Bastide de Marie 5*, Provansa

Opis hotela:

15 soba - Šarmantni smještaj i ugodna atmosfera - 2 bazena - Vinarija Domaine de Marie

 

La Bastide de Marie smješten je u srcu Luberona i okružena je 23ha vinograda u vlasništvu vinarije Domaine de Marie.

 

Ovaj šarmanti hotel nudi smještaj u tri tipa soba - Classique, Bastide i Suite Marie ili u prikolici koja je preuređena u romantično utočište za 2 osobe. Ako dolazite s obitelji ili u većem društvu možete iznajmiti i ekskluzivnu Villu Grenache za 10 osoba. Sobe su uređene u provansalskom stilu s kamenim zidovima, keramičkim pločicama i drvenim namještajem.  

 

Salon za odmor uređen je kao dnevni boravak. U ljetnim mjesecima možete se sakriti od sunca i čitati omiljeni roman, a u zimskim mjesecima se zagrijati uz kamin. Uz rezervaciju noćenja s polupansionom kušajte specijalitete lokalne kuhinje u restoranu s pogledom na vrt i vinograde, tijekom ljetnih mjeseci na terasi uživajte u tišini i mirisu ružmarina i provansalskog bilja. Uz večeru kušajte vino iz vinarije Domaine de Marie, a možete dogovoriti obilazak i kušanje i tijekom dana.

 

U ljetnim mjesecima osvježite se u bazenima i opustite uz masažu Pure Altitude kozmetikom s više od 50 raznih planinskih bilja.

 

U okolici hotela nalaze se brojna zanimljiva i živopisna mjesta, polja lavande, crveni kanjon. U obilazak krenite autom, biciklom ili pješice.

 

Link: http://www.labastidedemarie.com/

 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji