Baumanière & Spa - La Cabro d Or 5*, Provansa

Opis hotela:

58 soba - 3 vanjska bazena - 2 gurmanska restorana

 

La Cabro d’Or i L’Oustau de Baumanière spojili su se u Baumanière i danas čine jedinstveno hedonističko utočište podno mjesta Les Baux de Provence. Cijelo imanje sastoji se od 5 zgrada: L’Oustau, La Guigou i Carita and Flora. U sklopu Baumenierea su i dva gurmanska restorana - L’Oustau de Baumanière s rafiniranom francuskom kuhinjom i La Cabro d’Or. Osim ova dva restorana gosti mogu uživati u nekoliko barova i na nekoliko terasa.

 

Za potpuno opuštanje uz masaže i tretmane za uljepšavanje pobrinut će se ljubazno osoblje spa centra, a ako želite malo aktivniji odmor ne zaboravite opremu za tenis, vožnju bicikla ili trčanje. U blizini se nalaze prekrasna živopisna provansalska mjesta, a nakon cjelodnevnog razgledavanja možete se odlučiti za opuštanje uz jedan od tri vanjska bazena. Ako ste zaboravili omiljenu knjigu potražite zanimljivo štivo u knjižnici, a ako je vani pre vruče potražite hlad u chic lounge baru.

 

Zračna luka Marseille udaljena je oko 60km, Avignon oko 35km, a Arles oko 18km.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji