Le Chateau de Mazan 4*, Provansa

Opis hotela:

30 soba i suiteva - Smještaj u dvorcu iz 18. stoljeća - Vrt s bazenom

 

Podno planine Mount Ventoux, 30km od željezničkog kolodvora u Avignonu do kojeg vozi TGV brzi vlak (2.40min) iz Pariza, smjestio se u mjestu Le Chateau de Mazan. Kao što samo ime govori današnji hotel smjestio se u preuređenom dvorcu iz 1720. godine s bogatom poviješću.

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u sobama u glavnoj zgradi i u susjednoj provansalskoj zgradi iz 17.st. Sve sobe uređene su u provansalskom stilu s drvenim namještajem i keramičkim pločicama na podu. Sve sobe imaju kupaonicu, mini bar, klimu, besplatan pristup internetu, sušilo za kosu.

 

 

Kušajte morske specijalitete u kombinaciji sa svježim lokalnim proizvodima Chefa Frank Pujola u elegantno uređenom restoranu. Hotel ima bar, salon za odmor, čitanje i opuštanje i vanjski bazen s ležaljkama i suncobranima u ljetnim mjesecima smješten u vrtu punom cvijeća i provansalskog bilja.

 

Tijekom boravka posjetite slikovita mjesta u okolici - Gordes, L'Isle-sur-la-Sorgue ili Avignon koji su udaljeni oko 30 min od hotela.

 

Link: http://www.chateaudemazan.com/fr/index.php

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji