Le Méridien Ile Maurice 4*, Mauricijus

Opis hotela:

265 soba – Duga pješčana plaža - Razne aktivnosti za cijelu obitelj - Večernja zabava uz živu muziku

 

Le Meridien Ile Maurice Hotel okružen je tropskim vrtovima i 1km dugačkom pješčanom plažom. Smješten je u zaljevu Pointe Aux Piments na sjeverozapadu otoka i udaljen je 16 km od Port Louisa.

 

Smještaj u Family Deluxe sobama za obiteljski odmor uz dvoje odraslih 2 djece do 11 godina gratis ili Nirvana sobama u posebnom dijelu hotela za starije od 12 godina s privatnim dijelom plažei bazenom. Le Meridien Ile Maurice ima 4 odlična restorana i nekoliko barova, a u večernjim satima zaplešite uz živu glazbu. Mogućnost rezervacije all inclusive usluge. Gostima su na raspolaganju razne aktivnosti kao što su najam kajaka, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, ronjenje s maskom i disalicom, odbojka na pijesku, stolni tenis, badminton, boćanje, a uz nadoplatu ribolov na otvorenom moru, najam katamarana i ronjenje s bocama.

 

S obzirom da je Mauricijus jedna od rijetkih zemalja na dalekim toplim destinacijama u kojoj se možete vjenčati i biti će vam priznato u Hrvatskoj, odaberite ovaj tropski raj za vaše vjenčanje i medeni mjesec uz posebne pogodnosti za mladence.

 

Link: www.lemeridien-mauritius.com

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji