Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Legend Hotel 4*, Pariz

Opis hotela:

38 soba - 10-tak minuta od predjela Saint Germain - Dizajn butik hotel

 

Hotel Legend smjestio se u ulici Rue de Rennes koja vodi od Montparnassa do živopisnog Saint Germain des Présa. U blizini se nalaze i prekrasan park Le Jardin de Luxembourg u kojemu po sunčanom vremenu možete sjediti, odmarati se ili čitati knjigu.

 

Sobe su veličine od 15m2 do 27m2, vrlo su svijetlo i moderno uređene, a Dreamcatcher Suite ima 25m2 i kako legenda kaže loši snovi biti će uhvaćeni u "hvatač snova" i poništeni s prvim zrakama sunca, a dobri snovi slobodno će proći. U tom stilu uređen je i ovaj Suite kako bi gostima omogućio ugodan san i dobar odmor. I u ostalim sobama također su madraci i jastuci Tempur za ugodan san, TV uređaji, iPhone i iPod stanice, mini bar, sef, kupaonica i sušilo za kosu.

 

U cijelom hotelu gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu. U večernjim satima gosti mogu uživati u piću u hotelskom samoposlužnom baru i čitati besplatne dnevne novine.

 

Link: https://legendhotelparis.com/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji