Long Beach 5*, Mauricijus

VEĆ OD 13.590 kn po osobi uključujući zrakoplovne karte, pristojbe i transfer do hotela

Opis hotela:

253 sobe uključujući obiteljske sobe s dodatnom sobom za djecu i 2 Deluxe Beachfront Suitea - Vrlo moderno uređen resort s raznim aktivnostima

 

Noviji vrlo moderno uređen resort na istočnoj obali Mauricijusa iz grupe Sun Resorts. Od zračne luke Mahebourg udaljen je oko 55km.

 

Long Beach gostima nudi smještaj u prostranim sobama najmanje površine 60m2 s pogledom na more ili tropsku vegetacijus balkonom ili terasom. Dva Deluxe Beachfront Suitea veličine su oko 132m2 s odvojenom spavaćom i dnevnom sobom za veću udobnost.

 

Resort ima odličnu ponudu restorana - Le Marche, Live Cooking Station, riblji Tides, kineski Chopsticks, talijanski Il Sapori i japanski Hasu, te bar Shores uz bazen i plažu. Odlična večernja zabava za sve uzraste, a jednom tjedno tradicionalni plesni Sega Show. Doručak u restoranu Marche uključen uz rezervaciju noćenja s doručkom, a uz polupansion, puni pansion ili all inclusive uslugu švedski stol ili menu u raznim restoranima.

 

Od sportova u cijenu je uključen najam kajaka, kanua, broda sa staklenim dnom, jedrenje na dasci, vaterpolo, fitness centar, tereni za tenis (loptice uz nadoplatu), badminton, odbojka, odbojka na pijesku, košarka, nogomet, stolni tenis, mini golf, te vježbalište za golf, a uz nadoplatu tečaj ronjenja (PADI), najam banana, izleti katamaranom, parasailing, skijanje na vodi i ronjenje. Mogućnost korištenja golf terena u klubu Ile aux Cerfs, transfer, green fee uključeni u cijenu.

 

The Sea Spa centar smješten je u mirnijem djelu resorta kako bi gostima pružio nezaboravno opuštanje u hammamu ili raznim masažama i tretmanima uz nadoplatu.

 

Link: www.longbeachmauritius.com

Cijena uključuje:

Povratne zrakoplovne karte uključujući pristojbe zračnih luka s polaskom iz Zagreba. Povratni transferi od zračne luke do hotela. 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe. Cijena od 13.590 kn po osobi.
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

18.-25.7. 8 dana / 7 noći Odmor u modernom resortu uz dugačku pješčanu plažu i mnoštvo aktivnosti. Iskoristite posebne ljetne pogodnosti – 3 djece do 11 godina s roditeljima u obiteljskoj sobi (2 spojene sobe) borave besplatno. 100% popusta na smještaj za mladenku.