Kupu Kupu Jimbaran Suites & Spa by l Occitane 4*, Bali

Opis hotela:

28 suiteva – Jimbaran Beach Club s ležaljkama udaljen je 7min pješice – Spa by l'Occitane u bambusu

 

Kupu Kupu butik hotel smješten je 7minuta pješice ili 3 minute s hotelskim buggyem do plaže i Jimbaran Beach Cluba. Zračna luka je udaljena 8km od hotela.

 

Suitevi su uređeni u tradicionalnom balinežanskom stilu, moderno su opremljene s kupaonicom, WC-om, posebnim tušem, sušilom za kosu, TV, DVD uređajima, telefonom, besplatnim pristupom internetu, klimom, mini barom, aparatom za čaj i kavu, sefom i balkonom. Uluwatu Suitevi veličine su oko 65m2 uključujući vanjsku površinu i imaju pogled na vrt, Muaya Suitevi veličine su oko 80m2 uključujući vanjsku površinu i imaju pogled na bazen. U Jimbaran Family Suite se može smjestiti 2 odraslih i 2 djece ili 4 odrasle osobe. Hotel ima u ponudi i poseban suite za mladence Amour Honeymoon Suite od 150 m2 s okruglom spavaćom sobom i krevetom i prostranom kupaonicom. 
 

Jimbaran Beach Club ima 20 ležaljki i smješten je na 350m dugačkom dijelu pješčane Jimbaran plaže. Možete uživati u morskim specijalitetima i osvježavajućim pićima i uživati u kupanju i pogledu na more. Osim restorana na plaži hotel ima restoran koji priprema lokalne specijalitete Topeng, japanski restoran Oishi Tei i Chocolate Café s azijskim specijalitetima i slasticama.

 

Hotel ima bazen i opuštajući spa centar poznate francuske kozmetičke kuće L'Occitane koji nudi razne tretmane za uljepšavanje, opuštanje i masaže (uz nadoplatu).

 

Link: www.kupuresorts.com/jimbaran/

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji