Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Mandarin Oriental 5*, London

Opis hotela:

194 sobe - Odlična lokacija za razgled grada - Vrhunski restorani - Spa oaza u centru Londona

 

Hotel je smješten na elitnoj lokaciji u Knightsbridgeu. U impresivnoj viktorijanskoj zgradi, uređenoj u tradicionalnom engleskom stilu uz orijentalni utjecaj, osjetit ćete pravi kraljevski London.

 

Sobe su vrlo prostrane i elegantno uređene u engleskom stilu i imaju pogled na Knightsbridge, Hyde Park ili dvorište. Besplatan pristup internetu je u javnim prostorima, u sobama se naplaćuje. Mogućnost rezervacije spojenih soba za obitelji s djecom. Hotel se može pohvaliti restoranom Dinner nagrađivanog chefa Hestona Blumenthala i executive chefa Ashley Palmer-Wattsa, francuskim bistroom Bar Boulund chefa Daniela Bouluda s jednom Michelinovom zvjezdicom, koji je popularno mjesto za poslovni ručak ili večeru u opuštenoj atmosferi. Ako želite kušati pravi engleski čaj u autentičnom okruženju rezervirajte stol u The Roseberyu.

 

The Spa u Mandarin Oriental hotelima jedan je od najboljih svjetskih spa centara i prostire se na 2 kata hotela. Gostima su na raspolaganju raznovrsni opuštajući tretmani i masaže, saune, 17 metarski bazen, opuštajuća kromoterapija i moderno opremljena teretana.

 

U blizini hotela nalaze se robne kuće Harrods, Sloane Street s buticima poznatih svjetskih dizajnera, te robna kuća Harvey Nichols. Hotel je smješten na odličnoj lokaciji za razgled grada. Za goste hotela osiguran je parking. 

The pa u hotelu je jedan od najboljih svjetskih Spa centara, koji u ponudi ima veliki izbor tretmana po mjeri svakog gosta. Obavezno isprobajte Amethyst Chrystal Steam Room - parnu k

Link: www.mandarinoriental.com/london/

 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji