Le Mas d Oulivie 4*, Provansa

VEĆ OD 3.114 kn po osobi

Opis hotela:

25 soba i 2 suitea - Smješten između Arlesa i Avignona u Les Alpilles - Šarmantan hotel uz maslinike i vinske ceste

 

Hotel Mas de L'Oulivie smješten je 2km od prekrasnog srednjevjekovnog gradića Baux de Provence koji je uvršten među najljepše francuske gradove s dvorcem Le Chateau des Baux na vrhu.

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u 4 tipa sobe - Classic (17-19m2), Caractere (20-22m2), Privilege (20-26m2), Prestige (30-40m2), Suite od 60m2 na katu ili Suite od 70m2 u prizemlju. Za obitelji s djecom sobe Classic i Privilege mogu biti spojene, u sobe Caractere i Prestige se mogu dodati pomoćni kreveti ili Suitevi. 

 

Vanjski bazen preuređen je 2014. godine i postavljene su nove sjedeće vrtne garniture. U baru uz bazen možete se osvježiti uz koktel ili lagane zalogaje. U ljetnim mjesecima se u restoranu na terasi poslužuju lagani provansalski zalogaji uz osvježavajuće rose vino do 15:30. 

 

Nakon razgledavanja, šetnje, jahanja ili vožnje biciklom, kušanja sireva, maslinovog ulja ili vina odmorite se uz bazen, odigrajte tenis ili se opustite u spa centru uz masažu ili tretman za uljepšavanje. 

 

Link: http://www.masdeloulivie.com/mas-oulivie-hotel-baux-de-provence.php

Cijena uključuje:

4 noćenja s doručkom u srcu Provanse. Prepustite nama planiranje odmora u Provansi i upoznajte šarmantne gradove, prekrasnu prirodu, ljubazne domaćine i odličnu francusku kuhinju. Cijena već od 3.114 kn po osobi.
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji