Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

ME Madrid Reina Victoria 4*, Madrid

Opis hotela:

192 sobe - Moderno uređen hotel u povijesnoj zgradi - Odličan restoran Santa Ana i krovni bar The Roof

 

ME Madrid Reina Victoria je moderno uređen hotel smješten u povijesnoj zgradi na trgu Santa Ana. Hotel je udaljen otprilike 350m od trga Puerta del Sol i 700m od trga Plaza Mayor. Od hotela se možete prošetati do glavnih znamenitosti Madrida kao što su muzeji Prado, Thyssen-Bornemisza i Reina Sofia, Retiro Park ili Kraljevska palača, a u blizini su i dućani, restorani i barovi.

 

Sobe su moderno uređene i opremljene s TV uređajem, stanicom za iPod, sefom, klimom i besplatnim pristupom internetu. U kupaonicama su gostima na raspolaganju proizvodi kozmetičke kuće Apivita i hidromasažni tuševi.

 

Zajednički prostori hotela su vrlo ugodni - lobby, čitaonica, restoran za doručak s terasom i pogledom na trg Santa Ana. Restoran Ana la Santa nudi gostima specijalitete od vrlo kvalitetnih namirnica pripremljene po domaćim receptima uz dašak inovativnosti. Iz lounge bara na krovnoj terasi The Roof pruža se panoramski pogled na grad. Hotel ima fitness i spa centar.    

 

Link: www.melia.com/en/hotels/spain/madrid/me-madrid-reina-victoria

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji