Olhuveli Beach & Spa Resort 4*, Maldivi

Opis hotela:

164 Deluxe sobe, Beach i Water vile - Predivna tirkizna oaza s bijelim pješčanim plažama - Posebna vila za mladence

 

Olhuveli Beach & Spa Resort je smješten na otoku veličine 800m x 300m i udaljen je otprilike 45min vožnje brzim brodom od zračne luke Male. Resort je okružen predivnom tirkiznom lagunom i bijelim pješčanim plažama.

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u Deluxe sobama veličine 50m2 koje su smještene u bungalovima s 4 sobe. Sobe su uređene u lokalnom stilu i opremljene su s kupaonicom, WC-om, tušem, sušilom za kosu, kućnim ogrtačem, TV, DVD uređajima, telefonom, klimom, mini barom, aparatom za čaj i kavu, sefom, balkonom ili terasom s pogledom na more ili vrt. Beach Ville veličine su oko 84m2, slično su uređene kao i Deluxe sobe samo imaju dodatno vanjski tuš, ležaljke za sunčanje,  samostojeće su i smještene na južnoj strani otoka. Internet u vilama je uz nadoplatu. Jacuzzi Water vile veličine su 81m2 i kategorizirane su s 5*, modernije su uređene i okrenute su prema istoku, a Sunset Jacuzzi Water vile su orijentirane prema zapadu. Za mladence u ponudi je i posebna vila Honeymoon Water Villa veličine 122m2, 5*, s odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, velikim vanjskim sunčalištem i Jacuzzijem.

 

Uz rezervaciju noćenja s doručkom, ručkom i večerom ili all inclusive uslugom gostima je na raspolaganju glavni restoran koji nudi internacionalna jela i razne tematske večeri, a uz nadoplatu tri a la carte restorana - The Four Spices, Lagoon Restaurant, Island Pizza. Osim restorana resort ima tri bara, veliki bazen s posebnim bazenom za djecu, butik, firzerski salon, čitaonicu i igraonicu za djecu.

 

Od sportova resort nudi odbojku na pijesku, badminton, stolni tenis, tenis, biljar i korištenje fitness centra, a uz nadoplatu jedrenje na dasci, kitesufing, skijanje na vodi, najam kajaka, banana brodova, katamarana i PADI tečaj ronjenja u školi Sun Diving. Otočni koraljni greben udaljen je oko 100-200m i predivno je mjesto za ronjenje s maskom i disalicom.

 

Sun Spa pruža opuštajuće trenutke u 8 paviljona za tretmane koji su kombinacija švedske, havajske, lomi-lomi, balinežanske, japanske, shiatsu i tajlandske masaže.

 

Link: www.olhuvelimaldives.com

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji