Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Radisson Blu Park Royal Palace 4*, Beč

Opis hotela:

233 sobe uključujući i suiteve - Smješten u Panzingu u blizini dvorca Schönbrunn - Tramvajem do centra grada

Hotel Park Royal Palace okružen je zelenilom i nalazi se pokraj Tehničkog muzeja i samo 5 minuta hoda od dvorca Schönbrunn. fitness centar sa saunom i parnom kupkom. Sobe su vrlo prostrane, klimatizirane, zvučno izolirane i moderno opremljene s TV uređajima ravnog ekrana sa satelitskim programima, sefom, mini barom i kupaonicom. Za ugodniji san možete odabrati jastuk po želji.

Hotel je odličan i za poslovni boravak u Beču, ima prostrani lobby s barom Chino i elegantan restoran Regio s izlazom na terasu i pogledom na zelenilo. Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u svim sobama i zajedničkim prostorijama hotela. Za opuštanje gostima je na raspolaganju fitness centar sa saunom i parnom kupkom, te masaže i tretmani za uljepšavanje uz nadoplatu.

Garaža je dostupna u okviru objekta uz nadoplatu. Otprilike 150 metara od hotela nalazi se tramvajska stanica za linije 10, 58, 42 i 48. Podzemna željeznica Schönbrunn (linija U4) udaljena je otprilike 750 metara.

Link:https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-vienna-royal-palace

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji