Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Sanderson 5*, London

Opis hotela:

150 soba - Moderan dizajn Philippea Starcka - The Purple Bar i Long Bar - Opuštajući spa

 

Hotel Sanderson smješten je u centru Londona u blizini Oxford Street ulice i metro stanice Oxford Circus. Uređenjem Philippea Starcka zgrada iz 1950-ih dobila je potpuno novi moderan i svjež izgled. Preuređene sobe Tima Andreasa i studia Banjo odišu ekstravagancijom i jednostavnošću, pune su svijetla i moderno su opremljene. U kupaonicama su proizvodi prirodne kozmetike MALLIN+GOETZ. U svim sobama je besplatan pristup internetu. U restoranu The Restaurant gosti mogu uživati u specijalitetima pripremljenima od sezonskih namirnica. Vrlo je popularan The Purple Bar uređen u nijansama ljubičaste, a posebno je poznat po vrhunskim koktelima. Za noćnu zabavu pobrinut će se DJ-i u trendy baru Long Bar koji je otvoren i vanjskim gostima.

 

Prostrani spa centar s 14 prostorija za masaže i tretmane prava je relaksirajuća oaza u srcu Londona. Hotel ima i moderno opremljenu teretanu, a posebna pogodnost za goste hotela je i besplatno korištenje bicikla. Sanderson ima i unutarnje dvorište uređeno kao japanski vrt sa stablima, fontanama i mozaicima.

 

Link: www.morganshotelgroup.com/originals/originals-sanderson-london

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji