Rixos Bab Al Bahr 5*, Ras Al Khaimah

Opis hotela:

650 soba i suiteva - Obiteljski hotel s All Inclusive uslugom - Razni sadržaji za djecu i odrasle - 14 restorana i barova

 

Rixos Bab Al Bahr Hotel smješten je uz 325m dugu pješčanu plažu na Al Marjan otoku. Centar grada Ras Al Khaimah udaljen je oko 10km, a zračna luka Dubai oko 70km. Hotel nudi gostima organizirani prijevoz autobusom do trgovačkih centara u Ras Al Khaimahi ili do Dubai Malla.

 

Hotel ima 650 moderno uređenih i opremljenih soba s kupaonicom, tušem, WC-om, sušilom za kosu, TV-om, telefonom, bežičnim pristupom internetu, aparatom za čaj i kavu, mini barom, sefom. Neke sobe imaju i manji balkon. Sobe su od 32m2 Deluxe soba, 45m2 Premium soba ili 70m2 Family (obiteljska) soba s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, WC-om, kupaonicom, balkonom ili terasom. Junior Suite sobe imaju odvojenu dnevnu od spavaće sobe i pristup Executive Club Loungeu uz poseban check-in u Club Loungeu, piće dobrodošlice i mali zalogaji.

 

Gostima su na raspolaganju čak 14 restorana koji nude morske specijalitete, talijansku kuhinju, azijsku kuhinju ili južnoameričku kuhinju. Uz raznovrsnu ponudu jela gostima su na raspolaganju i barovi - uz bazen - Poolbar, Mojito Bar i noćni klub. All Inclusive usluga uključuje doručak, ručak i večeru, male zalogaje servirane kao švedski stol, navečer i a-la-carte večere, određena alkoholna i bezalkoholna pića do 3h u noći u određenim restoranima i barovima u resortu. 

 

U cijenu je uključeno korištenje fitness dvorane, tenis terena, odbojka na pijesku, stolni tenis, mali nogomet, aerobic, yoga, gimnastika u vodi, Uz nadoplatu najam kanua, jet skija, "banane", daske za jedrenje i privatni satovi tenisa. Opustiti se možete prije večere u spa centru u sauni, hammamu, parnoj kupelji ili uz masaže (uz nadoplatu). Razne aktivnosti u dječjem klubu i u klubu za mlade od 13-18 godina.

 

Link: http://babalbahr.rixos.com/overview/detail/OVERVIEW/81/37/0

 

 

 

 

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji