Grand Balisani Suites 4*, Bali

Opis hotela:

96 soba – Smješten uz plažu - Prostrane sobe i suitevi - U blizini restorana

 

Grand Balisani Suites smješten je u tropskim vrtovima uz pješčanu plažu u blizini mjesta Batubelig. Seminyak je udalje 2km, a zračna luka Denpasar oko 10km.

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u Deluxe Garden View sobama, Deluxe Sea View sobama, Executive Suitevima i Garden Suitevima, te Pool Vilama. Deluxe Garden sobe veličine su oko 34m2, smještene su u glavnoj zgradi izgrađenoj u balinežanskom stilu, opremljene su s kupaonicom, tušem, WC-om, sušilom za kosu, papučama, DVD, TV uređjima, pristupom internetu uz nadoplatu, klimom, mini barom, aparatom za čaj i kavu, sefom i balkonom s pogledom na vrtove. Garden Suitevi veličine su oko 79m2, imaju veću kupaonicu i tuš i dodatno kućne ogrtače. Smještene su bliže bazenu. 2 djece do 12 godina može se smjestiti u sobu s roditeljima uz maksimalno jedan dodatni krevet.

 

Hotel ima bazen, lobby lounge i restoran. Kuta i Legian s mnoštvom restorana udaljeni su otprilike 5km od hotela. Poznati hram Tanah Lot udaljen je otprilike 25km od hotela.

 

Link: www.balisanisuites.com

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji