Santiburi Beach Resort & Spa 5*, Koh Samui

VEĆ OD 16.290 kn po osobi uključujući zrakoplovne karte, pristojbe i transfer do hotela

Opis hotela:

71 suite i vila - Obnovljen krajem 2014. - Santiburi Samui Country Club - golf - Dječji klub

 

Resort je smješten uz 300m plaže Maenam na sjeveru otoka Koh Samui, okružen je bujnom tropskom vegetacijom i palmama i udaljen je 15km od zračne luke. Krajem 2014. godine završeno je preuređenje Equatorial Duplex Suiteva, vila i lobbya za veću udobnost i više privatnosti. Besplatan pristup internetu na raspolaganju je gostima u cijelom resortu.

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u Equatorial Duplex Suitevima na 2 etaže površine 53m2 s jednom spavaćom sobom, kupaonicom, WC-om, posebnim tušem, sušilom za kosu, kućnim ogrtačima, papučama, TV, DVD i CD uređajima, telefonom, besplatnim WLAN pristupom internetu, klimom, mini barom, aparatom za čaj i kavu, sefom i balkonom. River Vile veličine su 60m2 uključujući vanjsku terasu i vrt i razmještene su po vrtovima resorta, Orchid Garden Vile smještene su malo bliže plaži, Garden Vile s vanjskim bazenom površine su 105m2 uključujući terasu i vrt i manji bazen, Beachfront Vile veličine su 60m2 i smještene su u blizini plaže i imaju pogled na more. Pool Vile od 110m2 uključujući vanjsku površinu imaju veći privatni bazen od 3,5 x 4-6m i veću terasu s ležaljkama.

 

Resort ima 4 restorana i posebna pogodnost je a la carte večera u svim restoranima uz rezervaciju polupansiona.

 

U poslijepodnevnom suncu možete uživati uz bazen na ugodnim ležaljkama.U cijenu je uključeno korištenje tenis terena, squash terena, fintess centra, nogometa, badmintona, biljara, staze ja trčanje, najam kajaka i nemotorizirani sportovi na vodi. Uko volite tajlandsku kuhinju u resortu se možete upisati u kratki tečaj kuhanja uz vodstvo odličnog Chefa. 
 

Ljubitelji golfa mogu uživati igrajući na vrhunskom terenu s 18 rupa (par 72)  koji je udaljen otprilike 10-tak minuta od resorta. Transfer do terena je besplatan. Srijedom iskoristite posebnu ponudu - 50% popusta na greenfee od 15:30 - "Twilight Golf". Nakon golfa opustite se u spa centru uz masažu ili tretman za uljepšavanje (uz nadoplatu).

 

Resort nudi razne pogodnosti za djecu od popusta na 2. sobu, zabave u dječjem klubu Crash Club od 10-16:00 sati., razne aktivnosti i igre.

 

Link: http://www.santiburi-hotel.de/index.php/en/

Cijena uključuje:

Potpuno renovirani hotel 2014. smješten uz prekrasnu Maenam plažu na otoku Koh Samui, okružen bujnom tropskom vegetacijom i palmama. Povratne zrakoplovne karte sa svim pristojbama zračnih luka. Povratni transfer zračna luka – hotel i smještaj u Equatorial Duplex Suiteu s doručkom za 2 osobe. Cijena po osobi od 16.290 kn.
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

10% popusta na rezervacije 60 dana prije putovanja za period od 10.7.-31.8. uključen u cijenu