SNCF - TGV - THALYS - putovanje vlakom po Europi

Želite brzinu, jednostavnost, odličnu povezanost, udobrnost?

 

Sve to i više osjetite putujući vlakom po Europi. Brzi vlakovi danas povezuju sve veće prijestolnice, a sve više i manje gradove kako bi putovanje do željenog odredišta bilo što udobnije.

 

U vlaku možete odmarati, čitati, raditi, popiti piće u baru i razgovarati s prijateljima ili poslovnim partnerima i izbjeći ćete gužve na autocestama i u zračnim lukama.

 

Ako se odlučite na putovanje izvan gradova koji su povezani iravnim zrakoplovnim linijama iz Hrvatske možete ga nastaviti vlakom. Možemo vam predložiti najbolje konekcije za poslovna putovanja ili ako se odlučite na putovanje s obitelji i prijateljima. Kod nas možete rezervirati mjesta i kupiti karte za vlak izvan Hrvatske SNCF, brze vlakove po Francuskoj TGV i Thalys.

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji