Toskana

Putovati, otkrivati, uživati...Italija je uvijek nepogrešiv izbor. Tako lijepa, a tako blizu.

 

Uputite se u produženi vikend ili tjedan s obitelji ili prijateljima. Popnite se na kosi toranj u Pisi i prošečite romantičnom Firenzom. Upoznajte toskanske krajolike s razglednice i osjetite duh prošlosti u San Gimignanu i Volterri. Ne propustite konjsku utrku na Piazzi del Campo u Sieni. Kušajte vina u podrumima regije Chianti i Montalcino i uživajte u lokalnim specijalitetima u tradicionalnim trattoriama ili u restoranima s Michelinovom zvjezdicom. Opustite se uz bazen ili masažu nakon cjelodnevnog razgledavanja. Za ljubitelje shoppinga okolica Firenze pruža nekoliko outleta poznatih svjetskih marki. 

 

 

Villa le Barone

Villa le Barone pruža svojim gostima šarm prošlosti u elegantnoj vili iz 16. stoljeća. Hotel je smješten na odličnom položaju u srcu regije Chianti. Regija Chianti poznata je po vinarijama, prekrasnom krajoliku i kulturi. U restoranu hotela gosti mogu uživati u tradicionalnim toskanskim i mediteranskim specijalitetima. 

 

 

 

Link: www.villalebarone.com

 

 

Borgo Santo Pierto

 

Smjestite se u jednom od najljepših butik hotela u Europi - Borgo Santo Pietro, gdje će vas dočekati gostoljubivi i srdačni domaćini, zatim se zaputite u romantičnu šetnju toskanskim brežuljcima, poslije podne se opustite uz bazen ili masažu u spa centru, a u večernjim satima uživajte uz čašicu vrhunskog vina i gurmanskoj večeri. Gostima su također na raspolaganju razne aktivnosti kao što su jahanje, vožnja biciklom, yoga, škola kuhanja, aktivnosti za djecu, slikanje obilazak vinarija ili obližnjih kulturno - povijesnih znamenitosti. 

 

 

Link: www.borgosantopietro.com/en/

 

 

Hotel Brunelleschi

 

U gradu kolijevke talijanske renesanse Firenci u renoviranom Bizantskom tornju smjestio se hotel Brunellesci s čarobnim pogledom na predivnu Firentinsku Katedralu. Nalazi se u neposrednoj blizini galerije Uffizi, jedne od najljepših umjetničkih galerija na svijetu. Hotel Brunellesci je idealan spoj suvremene opremljenosti, luksuza i elegancije povezan s ugodnom atmosferom koja odiše u svakom kutku hotela. U sklopu hotela je romantičan restoran, ugodan bar i privatni muzej, a ono što posebno oduševljava rekreativce je fitness centar. Jedan je od rijetkih hotela koji prima kućne ljubimce, a poklon paket za kućnog ljubimca do 10kg uključuje zdjelicu za hranu i vodu, ukusnu toskansku slasticu, krevetić i sanitarnu vrećicu. Hotel je savršen izbor za ljubitelje elegancije i otmjenosti. 

 

 

Link: www.hotelbrunelleschi.it/

 

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji