Beachcomber Trou aux Biches Resort & Spa 5*, Mauricijus

Opis hotela:

306 suiteva i 27 vila –  Jedna od najljepših plaža na otoku - 6 restorana i 2 bara - Clarins Spa

 

Trou aux Biches Resort & Spa smješten je na sjeverozapadnom dijelu otoka što mu osigurava odlične klimatske uvjete gotovo cijelu godinu, te pogled na romantične zalaske sunca. Resort je smješten uz jednu od najljepših plaža na otoku s tirkiznom lagunom, okružen s 35 ha bujne tropske vegetacije. Odličan je izbor za vjenčanje na plaži ili medeni mjesec. Smještaj u elegantno uređenim suitevima i vilama gostima pruža privatnost, prostranost i raznolikost odabira. Sve Vile, Beach Front Suitevi i Senior Beach Suitevi imaju privatne bazene. Suitevi su veličine od 63m2 na više smješteni su u kućicama koje okružuju bazene do 163m2, a vile su 2-sobne i 3-sobne veličine od 246m2 do 290m2 uz posebne pogodnosti uključene uz rezervaciju vila. Resort ima i središnji veći vanjski bazen uz koji se nalazi i bar.

 

Resort ima dječji klub, spa centar Clarins s 20 prostorija za uljepšavanje i masaže, šest restorana L'Oasis, La Caravelle, Le Deck, Blue Ginger, Mahiya i Il Corallo s azijskom, indijskom, mediteranskom i internacionalnom kuhinjom. Uz rezervaciju paketa "puni pansion plus" uključena su i određena pića uz ručak i večeru. Gostima su na raspolaganju i razni sportovi na vodi, te tenis, odbojka na pijesku, boćanje, najam bicikla i razne druge aktivnosti.

 

 

Zračna luka udaljenja je otprilike 70km od resorta, Port Louis oko 20km, Grand Baie oko 8km.

 

Link: www.beachcomber-hotels.com/hotel/trou-aux-biches-resort-spa.html

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji