Vakkaru Maldives Resort 5*, Maldivi

Opis hotela:

Opis hotela:

125 smještajnih jedinica-usluga butlera-dječji klub-četiri restorana

Resort Vakkaru, otvoren krajem 2017 godine, nalazi se na Baa Atolu koji je zbog kristalno čistog mora, tropskog raslinja i jedinstvene biološke raznolikosti proglašen UNESCOvim rezervatom biosfere. Do resorta se od zračne luke Male dolazi za oko 25 minuta vožnje hidroavionom.

Resort sadrži 4 restorana, 2 bara, vinski podrum, fitness studio, spa centar i bazen. Gostima je na raspolaganju dječji klub Parrotfish s vanjskim i unutrašnjim igralištem te dječjim bazenom, a za mlade i odrasle razne aktivnosti i zabavu nudi Coconut Club. Resort raspolaže s 125 smještajnih jedinica koje su opremljene s kupaonicom, vanjskim i unutarnjim tušem, sušilom za kosu, ogrtačima, telefonom, bežičnim internetom, sustavom za muziku i zabavu, aparatom za kavu ili čaj, sefom, mini barom, klimom,a gostima su na raspolaganju i ležaljke za sunčanje, bicikli, podloga za jogu i usluga batlera.

Od sportova i razonode u ponudi su korištenje fitness studia, biljar, stolni tenis teniski tereni, odbojka, badminton, kino na otvorenom, aktivnosti u klubu Parrotfish i Coconut. Uz doplatu nudi se ronjenje s disalicom, kajaci, ribolov, izleti brodom, škola ronjenja. 

Link: https://www.vakkarumaldives.com/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

Resort ponovo otvara svoja vrata turistima 01.08.2020 te povodom otvaranja nudi posebnu ponudu Escape Awaits Reopening Offer koja uključuje 40% popusta na smještaj te posebne pogodnosti poput besplatnog transfera za do 2 odrasle osobe i 2 djece, besplatnu večeru te 60 minutnu masažu. Ponuda vrijedi za boravke u terminu od 1.8. do 22.12.2020.