Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila My Dream, Puntinak, otok Brač

Opis hotela:

Vila My Dream – Puntinak, otok Brač
Vila My Dream nalazi se na otoku Braču u naselju  Puntinak s kojeg se pruža prelijepi panoramski pogled na mjesta Sumartin i Selca. Vila je smještena na samo 2 metra od mora u mirnom zaljevu te je udaljena oko 3 kilometra od mjesta Selca i Sumartin.

Vila My Dream ima 3 etaže: prizemlje, prvi kat i drugi kat. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s unutarnjim kaminom, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom te klimatizirani vinski podrum. Na ovoj etaži se nalazi i praonica rublja s perilicom i sušilom za rublje te radna soba. Iz prizemlja se izlazi na prostrano dvorište u kojem se smjestila ljetna kuhinja s kamenim grilom, stol za objedovanje, bazen te jacuzzi. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe opremljene bračnim krevetima,kupaonicama s tuš kabinom i kadom, garderobom te privatnom terasom. Na ovom katu se nalazi još jedna kupaonica s tušem i jacuzzi kadom. Na drugom katu nalaze se dvije spavaće sobe s bračnim krevetima. Jedna od te dvije sobe ima vlastitu kupaonicu te svoju terasu.

Vila My Dream je u potpunosti klimatizirana te sadrži priključak za internet, LCD televizor, DVD player, glazbu i zvučnike u dvorištu, štednjak, pećnicu, napu, perilicu posuđa, hladnjak, zamrzivač, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, mikser, aparat za kavu, sokovnik, sušilo za kosu, glačalo, dasku za peglanje, perilicu i sušilicu rublja te 3 parkirna mjesta za goste vile. 

Vila je prikladna za smještaj 8 do 9 osoba.

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji