Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Prestige, Selca,otok Brač

Opis hotela:

Vila Prestige – Selca, Brač 

Vila Prestige Brač smještena je tik uz more u uvali Ružmarin na otoku Braču te je udaljena oko 500m od mjesta Selca i mjesta Sumartin.

Vila Prestige Brač nalazi se na posjedu većem od 500m2 te ima tri etaže: prizemlje, prvi kat i drugi kat. U prizemlju vile nalaze se dvije spavaće sobe s bračnim krevetima i vlastiti kupaonicama s tušem. Sobe su staklenim stijenama odvojene od dijela dvorišta s bazenom i prostorom za sunčanje na kojem se nalaze ležaljke. U prizemlju vile se također nalazi prostor za fitness, rekreaciju i opuštanje koji se sastoji od teretane, saune i kupaonice s tušem. Na prvom katu vile smještena je terasa opremljena sjedećim garniturama s koje se ulazi u dnevni dio vile. U dnevnom dijelu smještena je potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica, vinski podrum te dnevni boravak iz kojeg vode stepenice na drugi kat. Na drugom katu vile nalaze se 2 spavaće sobe s bračnim krevetom te vlastitom kupaonicom i terasom s pogledom na more.

Vila Prestige Brač je u potpunosti klimatizirana te sadrži SAT LCD TV, DVD player, internet priključak, potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom, štednjakom, mikrovalnom pećnicom, hladjakom i aparatom za kavu. Villa također ima vrlo privatnu plažu s tušem i 2 parking mjesta na posjedu.

Vila je prikladna za smještaj 8 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji