Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Silvery Moon, Sumartin, otok Brač

Opis hotela:

Vila Silvery Moon – Sumartin, otok Brač

Vila Silvery Moon smještena je na otoku Braču, u mirnoj uvali koja se nalazi na svega 3 km od malenih i slikovitih mjesta Selca i Sumartin.

Vila je smještena odmah uz more te se prostire na 3 etaže: prizemlje, prvi kat i drugi kat. Okućnica ima nekoliko kaskadnih terasa s pogledom na kristalno čisto more. Na prvoj terasi koja se smjestila tik uz more nalaze se ležaljke za sunčanje te viseće ljuljačke za odmor. Na glavnoj terasi smjestio se veliki bazen, veliki stol za blagovanje,krušna peć te prostor za odmor s garniturama za sjedenje. S terase se ulazi u prostrani dnevni boravak koji je povezan s dvije potpuno opremljene kuhinje sa šankom. U prizemlju se još nalazi SPA prostor s teretanom, infracrvenom saunom i kupaonicom, privatna vinoteka, praonica rublja te toalet za goste. Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe s privatnim kupaonicama. Sve sobe su okrenute prema moru te imaju izlaz na terasu, a na jednom dijelu terase se nalazi i jacuzzi te privatni vanjski tuš. Na prvom katu se nalazi i soba za zabavu s dva televizora, stolnim nogometom te udobnim sofama. Na drugom katu vile nalazi se središnji prostrani lobi sa sofom te dvije prostrane spavaće sobe s privatnim kupaonicama. Obje spavaće sobe imaju izlaz na terasu koja je opremljena sjedećim garniturama. Drugi kat vile ima izlaz koji vodi na privatni parking za goste u stražnjem dijelu vile.

Vila je u potpunosti klimatizirana te sadrži wi-fi, 2 televizora, Sonus Hi-Fi, DVD uređaj, štednjak, dvije pećnice, napu, dva hladnjaka i zamrzivača, dvije perilice za suđe, mikrovalnu, kuhalo za vodu, Nespresso, sokovnik, mikser, toster, dvije perilice i sušilice rublja, sušilo za kosu, glačalo, stol za glačanje, krevetić, hranilicu za dijete, sef, jacuzzi, bazen, teretanu i spa prostor. Vila za svoje goste ima osiguran privatni vez odmah ispred vile za brodove do 15 m te dva parking mjesta. stima je na raspolaganju puna usluga concierge i domaćica te kuhar, masaža, brod i skiper na upit.

Vila je prikladna za smještaj 11 do 13 osoba.

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji