Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vincci Soho 4*, Madrid

Opis hotela:

169 soba - 200m od muzeja Thyssen-Bornemisza u centru Madrida - Dizajn hotel smješten u 5 povijesnih zgrada

 

Hotel Vincci Soho smješten je u povijesnoj jezgri Madrida u blizini muzaja Thyssen-Bornemisza, Prado i Reina Sofia. Živahni trg Santa Ana s restoranima i kafićima udaljen je oko 100m od hotela.

 

Gostima je na raspolaganju a la carte restoran, buffet doručak koji u ponudi ima i proizvode bez glutena, bar-cafe, unutarnji patio - terasa na kojoj možete uživati u suncu uz kavu ili osvježavajuće piće i tradicionalne zalogaje - tapase. 

 

Sobe su dizajnerski uređene s crvenim i crnim tonovima, parketom na podu, TV uređajima ravnog ekrana, klimom, sefom, mini barom i kupaonicom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, a WIFI Premium je uz nadoplatu.

 

Stanica podzemne željeznice Anton Martin udaljena je oko 300 metara.

 

Link: https://www.vinccihoteles.com/eng/hotels/spain/madrid/vincci-soho

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji