Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Brač Bliss, Sumartin, otok Brač

Opis hotela:

Vila Brač Bliss – Sumartin, otok Brač

Vila Brač Bliss smještena je u uvali Ružmarin odmah uz more te je udaljena oko 3 km od mjesta Sumartin na otoku Braču.

Vila se nalazi na imanju površine 500m2 dok sam prostor vile pokriva površinu od 320m2 te ima 3 etaže: prizemlje, prvi i drugi kat.  U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak koji je povezan s opremljenom kuhinjom te ima izlaz na glavnu terasu. U prizemlju se također nalazi 1 toalet. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe s king size krevetima,vlastitim kupaonicama te balkonom s kojeg se pruža prekrasan pogled. Na drugom katu nalaze se još dvije spavaće sobe s king size krevetima i vlastitim kupaonicama. Tijekom odmora, gostima je na usluzi manager vile kojemu se mogu obratiti ukoliko žele unajmiti brod, privatnog kuhara, joga trenera ili masažu. 

Vila je prikladna za smještaj 8 osoba.

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji