Domaine de Coquillade 5*, Provansa

VEĆ OD 4.245 kn po osobi

Opis hotela:

63 sobe i suite-a - Smješten u srcu Luberona u Provansi - Odlična gastronomska ponuda i vinarija Aureto

 

Domaine de La Coquillade obiteljski je hotel, član grupacije šarmantnih hotela Relais & Châteaux, smješten otprilike 38 km istočno od Avignona. Iz hotela se pruža prekrasan pogled na Luberon i planinu Mount Ventoux. Možete krenuti u istraživanje Provanse na biciklu, automobilom ili se jednostavno zaputiti u dugu šetnju i uživati u krajoliku.

 

Ove godine završava se preuređenje i nadogradnja hotela (35 novih soba i suiteva) La Coquillade koji nudi smještaj u Chambre de Charme, Junior Suite i Suitevima. Sobe i suitevi su veličine od 30-60m2, a ima i 4 obiteljska suitea za smještaj 2 odrasle osobe i 3 djece. Sve sobe moderno su opremljene s TV uređajem, telefonom, minibarom, aparatom za kavu Nespresso i besplatnim pristupom internetu.

 

Odlična je i gastronomska ponuda u restoranu Gourmet, a ako želite opušteniju atmosferu kušajte lokalne specijalitete u Bistrot restoranu u vrtu okruženom vinogradima i lavandom ili talijanske specijalitete uz bazen u restoranu Ristorante.

 

Nakon dana provedenog u prirodi odmor i opuštanje potražite u spa centru "Coquillade Spa & Energie" na 1500m2 koji se otvara u proljeće 2015 sa saunom i hammamom. Gostima su na raspolaganju i dva vanjska bazena od 20x10 i 25x11m, najam bicikla, tenis tereni, škola kuhanja, kušanje vina iz podruma Aureto.

 

Link: http://www.coquillade.fr/fr/index.php

 

Cijena uključuje:

3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe. Korištenje ležaljki i suncobrana uz dva vanjska bazena. Cijena po osobi 4.245 kn.
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji