Le Couvent des Minimes Hotel & Spa L Occitane 5*, Provansa

VEĆ OD 4.180 kn po osobi

Opis hotela:

46 soba - Gastronomski restoran Le Cloître - Preuređeni L’Occitane Spa

 

Obiteljski hotel Le Couvent des Minimes Hotel & Spa L'Occitane smješten je u malom provansalskom mjestu Mane. U sklopu hotela nalazi se L’Occitane Spa, ali u blizini se nalazi i tvornica L'Occitane koju možete posjetiti tijekom boravka u Provansi.

 

Gostima su na raspolaganju tri tipa soba: Classic Minimes od 15-18m2, Superior Matines od 20-22m2, Deluxe Restanque od 25-28m2, elegantno uređenih u toplim pastelnim bojama i namještaju od punog hrasta. Sobe imaju pogled na atrij, vrt ili bazen, moderno su opremljene s TV uređajima sa satelitskim programima, DVD uređajima, besplatnim Wi-Fi pristupom internetu, sefom, mini barom, klimom, kupaonicama s papučama, kućnim ogrtačima i kozmetikom L'Occitane. Deluxe Restanque sobe prilagođene su osobama s invaliditetom.

 

Hotel ima odličan gastronomski restoran Le Cloître i francuski bistro Le Pesquier, a ljubiteljima vina preporučamo provansalsku večeru uz vrhunska vina u vinskom podrumu Le Caveau des Minimes.

 

Tijekom ljetnih mjeseci osvježite se uz vanjski bazen ili provedite aktivan odmor uz tenis, vožnju bicikla ili golf (udaljen otprilike 20km od hotela). Nakon cjelodnevnog razgledavanja opustite se uz tretmane i masaže, u sauni, hammamu ili bazenu u preuređenom spa centru L'Occitane

 

Link: http://www.couventdesminimes-hotelspa.com

Cijena uključuje:

3 noćenja s doručkom
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

15% popusta na rezervacije do 30 dana prije putovanja