Hospes 5*, Madrid

VEĆ OD 6.820 kn po osobi uključujući zrakoplovne karte i pristojbe

Opis hotela:

41 soba - Povijesna građevina - Terasa ispred Puerta de Alcala 

 

Hotel Hospes Madrid smješten je na trgu Plaza de la Independencia na uglu predivnog parka Retiro. Hotel se smjestio u prekrasnoj zgradi iz 1883. godine. Muzej Prado i Reina Sofia nalaze se u blizini hotela s jedne strane, a predio Salamanca s druge. Kušajte tradicionalne male zalogaje - tapase u restoranu hotela, a terasa s pogledom na Retiro Park otvorena je i zimi i grijana je. U sobama prevladavaju boje sljeza, siva i bijela, drveni podovi i veliki kreveti (2x2m). U svim sobama je besplatan pristup internetu, kao i u ostalim dijelovima hotela.

 

U BODYNA spa centru gostima su na raspolaganju tretmani za relaksaciju, masaže, sauna, teretana, prostorija za pilates i manji unutarnji bazen.

 

Zračna luka Madrid-Barajas udaljena je 15-ak minuta vožnje automobilom od hotela.

 

Link: www.hospes.com

 

Cijena uključuje:

Povratne zrakoplovne karte sa svim pristojbama zračnih luka s polaskom iz Zagreba. 5 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi. Cijena od 6.820 kn po osobi.
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

Provedite nezaboravni odmor u kraljevskom gradu. Madrid je uvijek okupan suncem. U hotelu Hospes zaboravit ćete na sve brige i zasluženo se odmoriti. Uživajte u dnevnom razgledu grada i noćnom životu Madrida koji nikad ne spava!