Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Aman Sveti Stefan, Crna Gora

Opis hotela:

Aman Sveti Stefan smješten je na obali Jadranskog mora u Podgorici, Crna Gora te je podijeljen na dva dijela – dio resorta je smješten na otoku Sveti Stefan, a Vila Miločer smještena je na kopnu. Resort je udaljen oko 40 minuta vožnje automobilom od aerodroma Tivat, 50 minuta od aerodroma Podgorica ili 150 minuta od aerodroma u Dubrovniku. Resort sadrži restoran Arva na otoku Sveti Stefan koji je otvoren za večeru te na gornjoj terasi ima rakija bar; restoran Piazza smješten u centru otoka Sveti Stefan koji je otvoren za doručak,ručak i večeru; Cliff Pool bar smješten uz adults only bazen; restoran Villa Miločer koji je smješten na kopnu te poslužujue doručak,ručak i večeru; Aman Spa koji je smješten na kopnu,ali ima dodatne spa kućice na otoku Sveti Stefan; fitness centar koji sadrži pilates i joga studio; unutarnji bazen, bazen na litici i Aman Signature bazen za obitelji. Na otoku Sveti Stefan nalazi se 50 smještajnih jedinica,a u vili Miločer 6 apartmana te još dva apartmana u zasebnoj zgradi. Od dodatnih aktivnosti u ponudi su razni izleti poput posjeta Budvi, Skadarskom jezeru, Kotoru te kušanja vina u lokalnim vinarijama.

Link: https://www.aman.com/resorts/aman-sveti-stefan

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji