Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Apartmani i Vile Baotić, Seget Donji

Opis hotela:

Apartmani Baotić smješteni su u Marini Baotić u Segetu Donjem te su udaljeni samo 10 minuta vožnje od aerodroma u Splitu te 5 minuta od starog grada Trogira.  Gostima je na raspolaganju 5 apartmana i 6 soba, veličine od 32 do 113 četvornih metara, koji su moderno uređeni i opremljeni sadržajima za savršen odmor. Svi apartmani su opremljeni kupaonicama, kuhinjom te balkonom ili terasom. Sobe su opremljene vlastitom kupaonicom, a neke sobe imaju balkon ili terasu. Parking je uključen u cijenu smještaja,a gostima je u sklopu marine dozvoljen pristup teretani, bazenu i drugim sadržajima marine. Usluge marine su: rent-a-car, taxi/transferi, pizzeria, restoran, praonica rublja, koktel/coffee bar, market.

Vile Baotić smještene su nedaleko od Marine Baotić te gostima pružaju potpunu privatnost i mirno okruženje. Sve 3 vile su moderno uređene te imaju privatni bazen i parkiralište.  Povratni transfer iz zračne luke Split do apartmana uključen je u cijenu smještaja.

link: https://www.baotic-yachting.com/hr/smjestaj/apartmani-baotic

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji