Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Baglioni Resort Maldives 5*, Maldivi

Opis hotela:

Resort je otvoren u ljeto 2019 godine, smješten je na otoku Maagau te je okružen tirkiznim morem, bijelim pješčanim plažama i koraljnim grebenom. Do resorta se od zračne luke Male dolazi hidroavionom za otprilike 40 minuta.

Resort sadrži bazen, tri restorana, bar uz bazen, Baglioni Spa centar, ronilački centar, dječji klub za djecu od 3-12 godina.

Resort raspolaže s 96 vila koje sve imaju otvorenu kupaonicu s zasebnim tušem i kadom, vanjski tuš, sušilo za kosu, televizor, wlan, aparat za kavu ili čaj, klimu, stropni ventilator te terasu s dnevnim krevetom i pogledom na more ili na tropsku vegetaciju.

Od sportova i zabave u ponudi su: fitness centar, odbojka na plaži, teniski tereni, nogomet, katamaran, surfanje na dasci,  kajaci, ronjenje s disalicom, a uz doplatu nude se motorizirani vodeni sportovi, ronilački centar, razni izleti poput ronjenja, vožnje brodom ili ribolova. 

Link: https://www.baglionihotels.com/branches/baglioni-resort-maldives/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

Posebna ponuda za Romantični bijeg na Maldive za boravke u terminu od 11.4 do 10.5.2021! Posebna ponuda za boravak do 26.12.2021 uz 40% popusta na smještaj i besplatan upgrade na polupansion! Vrijedi za rezervacije potvrđene do 31.08.2021.