Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Belmond Grand Hibernian - vlakom po Irskoj

20 kabina - 2 restorana - Nezaboravno iskustvo - Otvoreni prostor za promatranje prirode

 

Grupa Belmond (Orient-Express) svoju je ponudu proširila nezaboravnim putovanjem po prekrasnim krajolicima Irske s polaskom iz Dublina uz 2, 3 ili 6 noćenja. Predbilježbu za kolovoz 2016. možete poslati već danas. Ugodno druženje, prekrasni krajolici i odlična piva. Prepustite nama organizaciju proslave rođendana, godišnjice ili bračnog putovanja u vlaku!

 

Belmond Grand Hibernian pruža smještaj za 40 gostiju u elegantno uređenim kabinama u kojima ćete već po samom dolasku osjetiti duh Irske. Vlak nudi smještaj u 16 kabina s 2 kreveta i 4 kabine za dvije osobe s jednim većim krevetom. Sve kabine imaju kupaonice, garderobni ormar, radni stol i stolicu, velike prozore za promatranje prekrasnih krajolika. Svaka kabina nosi ime jedne provincije u Irskoj i uređena je u tom stilu.

 

Polasci su uvijek iz Dublina i po želji vam možemo ponuditi i produženi boravak u nekom od gradova ako se odlučite na kraće putovanje od 2 ili 3 noći.

 

Gostima su na raspolaganju 2 restorana Sligo sa sjedenjem po 4 osobe za jednim stolom i Wexford sa sjedenjem po 6 osoba za jednim stolom kako bi mogli podijeliti užitak putovanja sa suputnicima.

 

Link: http://www.belmond.com/grand-hibernian-train/ireland-by-train

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji