Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Akvitanija

Otkrijte čari Akvitanije. Posjetite vinske regije Saint-Émilion, Medoc, Graves, Sauternes i Barsaca te Entre-Deux-Mers i uživajte u degustacijama.

Otkrijte čari dvorca Rausan Segla, danas u vlasništvu grupacije Chanel. Kušajte vrhunska vina na imanju Château Latour, a za ljubitelje slatkih vina nezaobilazna je degustacija Sauternesa.

Uz vina uživajte i u tradicionalnim francuskim specijalitetima u slikovitom gradiću St-Émilion, Pauillacu ili Bordeauxu. Ukoliko ste željni jedinstvenog pogleda na Atlantik s najviše pješčane dine uputite se do Dune de Pilat i osjetite snagu prirode. 

 

Hostellerie de Plaisance

Za ugodan boravak predlažemo smještaj u mjestu Saint-Émilion u elegantnom chic hotelu Hostellerie de Plaisance. Prepustite se smjelim delicijama chefa Cédric Béchadea uz savršen spoj vrhunskih vina iz regije. 

 
 
 
Ili u lijepo uređenom hotelu okruženog vinogradima s poznatim spa centrom Caudalie's Vinotherapie® Spa čiju kozmetiku na bazi grožđa možete i kod nas isprobati.
 
Les Sources de Caudalie
 
 
 
 
 
U Bordeauxu preporučamo smještaj u Hotelu Burdigala Bordeaux iz MGallery Collection hotela.
 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji