Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Excelsior 5*, Dubrovnik

Opis hotela:

141 soba i 17 luksuznih apartmana - Privatna plaža - Posluga u sobi 24 sata dnevno

 

Hotel Excelsior Dubrovnik poznat kao jedan od najboljih hotela na Mediteranu prema uglednom časopisu Sunday Times, luksuzni je hotel s pet zvjezdica. Smješten u neposrednoj blizini stare gradske jezgre Dubrovnika s pogledom na Jadransko more. Izuzetna lokacija hotela Excelsior, njegova nenametljiva elegancija i mediteranski šarm čine ovaj hotel jedinstvenim i neponovljivim. U hotelu Excelsior doživjet ćete Dubrovnik u svom njegovom veličanstvenom sjaju, praćen besprijekornom uslugom koju jamči tradicija hotela, kao i bogata ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnijeg putnika. U svojoj dugogodišnjoj povijesti, još od 1913.g., hotel Excelsior ugostio je mnoge slavne ličnosti kao što su kraljica Elizabeta, Princeza Margareta, Margaret Thatcher, kralj Olaf, Vaclav Havel, Edward Kennedy, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Francesca von Habsburg sa svojom obitelji, Ivana Trump, Sir Roger Moore, Armand Assante, Martin Sheen i mnogi drugi.

 

Kako bismo Vam osigurali odličnu funkcionalnost i potpuni komfor, u svakoj od 141 sobe hotela Excelsior, kao i u 17 luksuznih apartmana, bit ćete okruženi posebno odabranim i precizno aranžiranim detaljima. Vrhunski interijeri kakve očekujete od dubrovačkog hotela s 5 zvjezdica, impresivan pogled na staru gradsku jezgru i susjedne otoke dati će poseban ugođaj Vašem boravku u ovom mediteranskom biseru. Sadržaji soba i apartmana: Flat screen satelitski TV, besplatni bežični pristup internetu, pay TV s popisom najnovijih filmova. Posebne karakteristike kao što su ekskluzivna kozmetika i neke sobe imaju pogled na more. Pogodnosti: kupaći ogrtač i papuče, direktna telefonska linija, mini bar, klima uređaj, besplatni sef, usluge s VIP tretmanom, 24 - satna usluga, usluga pranja odjeće i usluga kemijskog čišćenja.

 

Večera u dubrovačkom hotelu Excelsior, dok uživate u impresivnom pogledu na povijesni Stari grad, zasigurno će pretvoriti svaki Vaš obrok u iskustvo koje se pamti. U hotelu Excelsior očekuju Vas 3 restorana sa svojim tajnim aromama, mirisima i okusima originalne lokalne i međunarodne kuhinje. Posjetite naš Thai Table restoran sa prekrasnim pogledom na more i Dubrovnik. Krajem dana posjetite Vrt palmi, gdje možete uživati u širokoj lepezi odabranih okusa pod zvjezdanim nebom. Ukoliko planirate ljetnu romantičnu večeru u Dubrovniku, posjetite naš restoran na plaži Prora, gdje će jedinstven odabir kuhinjskih specijaliteta, uz zalazak sunca iznad Dubrovnika, zasigurno ostaviti Vaše voljene bez daha. Hotelski Abakus Piano bar doživio je potpunu transformaciju vrativši hotelu Excelsior nostalgični sjaj 'bellezza' i ugodnu eleganciju. Položaj Abakusa karakterizira jedinstven element koji se odlikuje time da svi kutovi bara kroz staklene zidove, visoke čak pet metara, imaju najljepši pogled na svijetu, dubrovački povijesni centar grada.

 

Naš tim visokoobrazovnih terapeuta i kozmetičara čeka Vas u wellness centru hotela Excelsior, koji u suradnji s Energy Clinic, tvrtkom specijaliziranom za Spa & Wellness nudi široku lepezu terapijskih tretmana. Osobni pristup i briga, prilagođena individulanim željama svakog gosta, predstavlja samo jedan korak dalje.

 

Link: http://www.adriaticluxuryhotels.com

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji