Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Four Seasons Resort at Landaa Giraavaru 5*, Maldivi

Opis hotela:

103 Beach bungalova, vila i Water vila - Tirkizna laguna duga 2km s bogatim morskim svijetom i prekrasan pješčani sprud - Odmor za cijelu obitelj

 

Resort je smješten unutar skupine otoka Baa Atoll i udaljenog je pola sata vožnje hidroavionom od zračne luke Male.
 
 

Prostrani bungalovi i vile smješteni su uz istočnu obalu (Beach Bungalows with Pool), zapadnu obalu (Beach Villas with Pool) ili iznad mora s pogledom na izlazak (Sunrise Water Villa) ili zalazak sunca (Sunset Water Villa). Za smještaj veće obitelji 2 odrasle osobe i 3 djece gostima je na raspolaganju Family Beach Bungalow s dvije spavaće sobe. Svi bungalovi i vile imaju vanjski natkriveni paviljon kao produženi dnevni boravak uz bazen i ležaljke za sunčanje. Kupaonice su vrlo moderno uređene, prostrane, a ukoliko se želite tuširati pod vedrim nebom uživat ćete u vanjskom tušu okruženom zelenilom. Bungalovi i vile moderno su opremljeni s TV, DVD/CD uređajima, klimom, ventilatorom, sefom, mini barom i aparatom za čaj i kavu.

 

Ponuda restorana u resortu je odlična, od vrhunskih talijanskih specijaliteta u restoranu Blu s pogledom na zalazak sunca, arapskih u restoranu Al Barakat, azijskih u restoranu Cafe Landaa do morskih specijaliteta s roštilja u restoranu Fuego Grill. Svakako probajte "catch of the day" - svježu ribu, od kojij je najcjenjenija Red Snapper ili velike kozice na grilu.

 

Four Seasons Landaa Giraavaru pruža razne mogućnosti za aktivan odmor - ronjenje, deep sea fishing, jedrenje katamaranom, obilazak obližnjeg otočića kanuom, šetnju po otoku, jogu ili trening u teretani. Plivanje s maskom i disalicom nedaleko od obale pružit će vam nezaboravne prizore raznovrsnih koralja i mnoštva tropskih riba. Nemojte propustiti izlet brodom na obližnji koraljni greben ili izlet brodom u potrazi za mantama (prekrasne bezopasne vrste raža) ili kitopsinama koje se dolaze hraniti u zaštićenom području Hanifaru Bay u razdoblju od lipnja do studenog.


Za najmlađe resort pruža aktivnosti u dječjem klubu od jutra do večeri, a po želji može se dogovoriti i privatna usluga čuvanja djece (babysitting).

 

Link: www.fourseasons.com/maldiveskh/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji