Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Hard Rock Hotel Maldives 5*, Maldivi

Opis hotela:

Hotel Hard Rock Maldives dio je odmarališta „Crossroads Maldives“ koji se sastoji od tri otoka, dva hotela te marine s restoranima i trgovinama. Hotel Hard Rock smješten je na samo 15 minuta vožnje brzim brodom od zračne luke Male. Hotel raspolaže sa 178 smještajnih jedinica te sadrži butik, a-la-carte restoran, buffet restoran, cafe bar, bar uz bazen, bazen, dječji klub, teretanu i spa centar. Gosti mogu birati uslugu doručka, polupansiona, punog pansiona ili all inclusive uslugu. Prilikom bukiranog polupansiona, punog pansiona ili all inclusive usluge gosti imaju Dine around opciju te uključena besplatna pića uz obroke. Od sportova uključeno je korištenje teretane kao i odbojka na plaži. Marina „CROSSROADS" mostom je povezana s Hard Rock hotelom te se nalazi na udaljenosti od oko  500 metara od hotela. Tu se nalaze razne trgovine i restorani, uključujući  i Hard Rock Café,  klub na plaži "Café del Mar", morski biološki centar, muzej "Maldives Discovery Center" i centar vodenih sportova.

link: https://www.hardrockhotels.com/maldives/

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji